Over Online Food Inspiration

WAAROM ONLINE FOOD INSPIRATION?

In mijn werk als personal trainer en voedingscoach heb ik dagelijks te maken met mensen die mij vragen wat ze moeten eten om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Je leest over veel verschillende ‘dieten’, maar welke werkt voor jou?

Misschien ben jij ook wel op zoek naar dat ene dieet waarmee ze snel ‘ resultaat’ behaald. Dit ‘snelle dieet’ bestaat niet. Helaas krijg je door 95% van alle dieten een enorm voedingsstoffen tekort met als resultaat dat je op de weegschaal minder weegt, maar er slap en futloos uitziet.

Dit is het gevolg van een (ernstig) verstoorde hormoonbalans, waardoor diverse symptomen waar men vroeger nooit last van had, opeens dagelijks voor ongemakken zorgen. Sommige mensen ontwijken zelfs bepaalde activiteiten omdat ze zich schamen voor hun lichaam of beperkt worden door hun overgewicht of (on)gezondheid.

Ik stel mijn clienten altijd de volgende vraag:

‘Zou je liever 80 kg wegen, een fit en strak lichaam hebben en supergoed in je vel zitten of 60 kg wegen en er slap uitzien en continu moe zijn?’

Het antwoord is altijd dat ze een fit en strak lichaam willen en supergoed in hun vel willen zitten.

Het gewicht is van ondergeschikt belang. Iedereen weet dat spiermassa zwaarder is dan vetmassa. De omvang van een kilo vet is 4x zo groot als de omvang van een kilo spiermassa. Simpel gezegd kun je dus hetzelfde gewicht op de weegschaal houden, terwijl je er in de spiegel veel slanker uitziet.

Met Online Food Inspiration hoef je geen dieet te volgen, maar verander je jouw leefstijl. Als je onze weekmenu’ s volgt, zal ook jij jouw “voedingsstoffenopname” optimaliseren en daardoor overtollig vet kwijtraken en veel meer energie hebben, zodat je het maximale uit je dag kunt halen.

[button link=”https://onlinefoodinspiration.nl/registreer/” size=”large” color=”teal”]Schrijf je direct in…[/button]

Samen met mijn team hebben wij al meer dan 1500 mensen geholpen om hun hormoonbalans te optimaliseren en we hebben al heel vaak gehoord dat zelfs artsen versteld stonden van de verbeterde gezondheid van onze clienten. Door eiwitten en vetten met groenten te eten en koolhydraten apart of met groenten te eten, zal je snel een blijvend resultaat behalen.

Als lid van Online Food Inspiration krijg je toegang tot alle onze gerechten, jouw persoonlijke menuplanner en een boodschappenlijst met alle ingrediënten die jij nodig hebt voor jouw gerechten.

Mijn team en ik blijven dit programma ontwikkelen en verbeteren. Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van het beste voor jouw gezondheid.

Met gezonde groenten,

Marc Hogervorst