Hoe zet je MH Food Inspiration als app op je telefoon of tablet?

Om snel naar de website te gaan is het handig om deze op te slaan als webapp. Hieronder kun je zien hoe dit werkt voor jouw telefoon.

iPhone
Wanneer je in je Safari browser op je iPhone naar mhfoodinspiration.nl gaat, klik je op het vierkantje met pijltje, in het midden onderop je scherm. Klik dan op ‘zet in beginscherm’. De website verschijnt dan als ‘app’ tussen je andere apps.

Android
Open de default browser, open de website. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘ok’.

Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kies je voor ‘sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/bookmark die je zojuist aangemaakt hebt.

Afhankelijk van de versie zal nu het icoon van de ‘favorieten’ getoond worden met het favicon van de website (hetzelfde icoontje dat ook in de adresbalk getoond wordt), een icoon gespecifieerd in de website of een mini screencapture van de homepagina.

Windows Phone
Ook hier moet men eerst via de standaard browser naar de gewenste website surfen. Tik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.